A New Age Has Begun…

Днес беше пуснат третия експанжън към най- популярното MMORPG, а именно Cataclysm, поредното допълнение към играта на Blizzarsd- World of Warcraft.

Харата добре са измислили как да смучат пари. Доста зарибени тийнеджъри, останали без очи и със съзнание вилнеещо вечно из земите на Калимдор или Нортренд, са поискали за мама и тате парички за света в който живеят, играят, работят и кой знае какво ли още не.

Самата история на играта ми харесва, дори и играта ми харесва. Всичко е наред само да не се достигне до пристрастяване и да празнуваш заедно с рейдовете по инстанции, поваляйки финалния бос. Всичко се свежда до самоконтрол и това е. Играй си по 2-3 часа и през останалото време се радвай на истинския живот.

А сега конкретно за експанжана. Добавени са още 5лвл-а, има 2 нови раси, а континентите са опустошени от мощта на Deathwing, мой любимец от историята.

На мен лично не ми харесва това с новите раси. Уорген, алооо къде отивате. Класическия УоУ без никакви експанжани си беше супер. Тоя последния разрушава освен самия свят на играта, ами и самата игра. То какви смески между класовете то какви изгъзици. Плачат за пари, за много пари от Близард.

Но ще смучат колкото могат и с всички възможни `пипала`, докато има верни фенчета, мислейки как да свалят поредния бос или как да зарибят някоя тролска девойка. А изтече някаква програма за бъдещите продукти на Blizz (добра рекламна статегия- браво!), където се споменават още 2 пача :o. Не знам какво да кажа. Ще си чета книжките, от време на време ще играя ако ми се доиграе и точка.

А последния cinematic trailer издухва всички наред, буквално. Виж го и си напълни очите, защото в сравнение с това графиката на играта няма да ти предложи нищо ново от около 6 години насам :/.

Вашият коментар