Code Geass Cast

Та присетих се, че имам блог :D. Викам си аз- добре де, но какво да напиша. Позамислих се малко и се сетих за Code Geass- едно доста добро аниме, което изгледах преди седмици. Останах с доста добри впечатления от него и си помислих какво щеше да стане ако се заснеме филм на базата на анимето. Филм, режисиран от Спилбърг с огромен бюджет и с присъствието на известни актьори. Блокбъстър. За ролите определих следните лица, които ще гарантират огромно количество зрителопоток (яко дума, не знам дали си измислих, но произволнагрупаотхорапоток е вървяща комбинация), фенки и фенове, които може и да не са гледали анимето, но ще бъдат привлечени от актьорския състав, което от своя страна ще генерира високи приходи => печалба.

Започваме!

Естествено един млад актьор ще ни трябва за ролята на Лулу. Избирам, момчето, изиграло Хари Потър. Ще му се стори доста позната играта и героя, дори да не е гледал анимето. Плюс това си приличат 🙂

Lelouch Lamperouge: Daniel radcliffe

 

Накъде без псевдо вампира, харесван от милиони тийнейджърки по земното кълбо. Познат ни от поредицата филми за Здрач- избирам самият Робърт Патинсън. Пък и кой ако не той има да отмъщава на Даниел Радклиф. (тези, които са гледали Хари Потър и Огненият Бокал и знаят как завършва Code Geass, ще разберат какво имам предвид)

Kururugi Suzaku: Robert Pattinson

   

Следва една млада дама, впечатлила Холвуд преди години- Дакота Фанинг. Би изиграла чудесно Нънали, сестрата на Лулу.

Nunnally- Dakota Fanning

  

Сега както виждате по- долу малко секси каки за цвят. Пък и като гледам Скарлетчето по време на снимките на The Avengers си 1:1 със Кален.

Kallen Kozuku: Scarlet Johanson

 

Сладкишите продължават. За мистериозната С.С. съм избрал симпатягата от Game of Thrones- Emilia Clarke- кой не я харесва?

C.C.-Emilia Clarke

 

Общо взето това са най- главните персонажи. Плюс няколко трансформъра от Transformers за разкош! Ако не сте гледали анимето- изгледайте го, ако не разпознавате избраните актьори явно нещо не е наред :D.

Вашият коментар